This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

CEEPUS hálózati pályázatok

01. October 2024. 10:00
Jelentkezés: 2024. október 21-ig

CEEPUS hálózati pályázatok

2024/25 tanév tavaszi félévére pályázható külföldi mobilitási helyek a CEEPUS program keretében: a Bécsi Egyetem Fordítástudományi Központjában két 4 hónapos részképzés pályázható, a Montenegrói Egyetemen pedig összesen 3 hónapra lehet pályázni, amelyből megvalósítható egy részképzés vagy kiutazhat 3 fő egy-egy rövid, egy hónap időtartamú mobilitással. A rövid hallgatói mobilitás célja elsősorban kutatás, az egy hónap alatt  nem kell krediteket szerezni, de szükséges igazolni a kint végzett szakmai tevékenységet.
 
2024. október 21-ig várjuk a hallgatói pályázatokat az AT-0119-18-2425 – *e-Bologna* – Network for Translation Studies and Transcultural Communication Programmes in Central, Eastern and South-Eastern Europe CEEPUS hálózatban meghirdetett helyekre
Jelentkezési feltétel: aktív hallgatói jogviszony és két sikeresen lezárt félév. Juttassák el motivációs levelüket a fenti határidőig "CEEPUS mobilitás" tárgymegjelöléssel a tunde.paksy@uni-miskolc.hu címre.
 
Ha bármi kérdésük van, forduljanak bizalommal Paksy Tünde és Robin Nagano hálózati koordinátorokhoz az alábbi e-mailcímeken:
tunde.paksy@uni-miskolc.hu    robin.nagano@uni-miskolc.hu
 
További információt az alábbi linken találnak: 

Detailed information is available here in English!